3 Redenen om je zakelijke website (niet) te vernieuwen

Regelmatig spreken wij ondernemers over hun verouderde website of over het ontbreken van een website. Vaak krijgen we te horen dat vernieuwing niet echt nodig is. Waarom zou je je website vernieuwen als er toch amper bezoekers op komen…? Misschien is het dan juist het moment om je website te vernieuwen! Wij geven antwoord op de drie meest gehoorde redenen om een website niet te vernieuwen…

10874001974_4ce37fe90e_mWij verkopen niets online, dus waarom een nieuwe website?

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Ook al verkoop je niets online, een website is voor leveranciers, partners, financiers en klanten wel een bron om de betrouwbaarheid van je bedrijf te peilen. Mensen vellen (onbewust) in enkele seconden een oordeel over je bedrijf. Ben je niet goed vindbaar op het internet, dan is dat oordeel bij voorbaat negatief.

Mijn website levert toch niets op.

Dat kan, veel (oudere) websites leveren ook heel weinig op. Vaak komt dit doordat de eerste indruk (design en lay-out) je bezoekers niet genoeg aanspreekt, of doordat je website niet goed vindbaar is in zoekmachines, niet goed zichtbaar op mobiele apparaten en je website onvoldoende aanzet tot actie. Dit is juist een reden om je website te vernieuwen.

Een website is een perfect middel om leads te genereren, je product te verkopen en je klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen.

3790376294_872fa35bf2_mGeen tijd/geld om een nieuwe website te maken en te onderhouden.

Een nieuwe website maken en onderhouden kost inderdaad tijd en geld. Je zult je echter verbazen hoe kinderlijk eenvoudig het is om een kwalitatief goede website te onderhouden. Met een content management systeem kost het onderhouden van content (bijvoorbeeld WordPress) op de website niet meer tijd dan het schrijven van een tekst in Word.

Het bouwen van een website kan binnen een week geregeld zijn met website op maat. Ook de kosten vallen mee. Zo heb je een volledige website op maat, inclusief hosting, domeinnaam, zoekmachineoptimalisatie, technische updates en ondersteuning voor maar € 50,- per maand! Je hoeft dus geen duizenden euro’s meer te investeren in je nieuwe website, ook wat betreft tijd hoef je je geen zorgen te maken over het technische onderhoud van je website.

 

[one_half]

Website vernieuwen?

Een website is het visitekaartje van je bedrijf, dit visitekaartje is enorm belangrijk voor de eerste indruk van je leveranciers, klanten of anderen. Daarnaast is een goede site de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken. Zorg ervoor dat je website mooi, bereikbaar, interessant en vindbaar is, dan wordt je website vanzelf rendabel! Meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe website of het optimaliseren van je huidige site? Vul in je gegevens in en wij helpen je graag verder![/one_half]
[one_half_last]

Meer informatie?

[contact-form-7 id=”1149″ title=”Contact-Blog-3 redenen”][/one_half_last]

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken