3 redenen waarom ieder bedrijf een blog zou moeten hebben

Ieder bedrijf zou een blog moeten hebben. Die stelling durven we wel aan. Een blog voor bedrijven is allang niet meer het onderdeel waar je af en toe kunt aangeven dat je een nieuwe website hebt of er een werknemer bij is gekomen. Door middel van een blogservice werk je effectief aan je vindbaarheid. Je trekt meer bezoekers naar je website die je kunt converteren naar leads. Daarnaast werk je met een blog voor bedrijven effectief aan je online autoriteit. Benieuwd waarom ieder bedrijf een blog zou moeten hebben? We zetten de 3 belangrijkste redenen voor je op een rij:

  • Meer bezoekers op je website
  • Meer leads uit die nieuwe bezoekers
  • Online meer autoriteit uitstralen

Blogservice voor meer bezoekers op je website

Een blogservice helpt je in eerste instantie meer bezoekers naar je website te trekken. Hoe dat komt? Het is verstandig om onderwerpen te beschrijven waar veel mensen binnen je doelgroep naar zoeken. Probeer bij de klantenservice na te gaan waar zij naar vragen of ga 1-op-1 het gesprek met je klanten aan. Probeer vragen die ze hebben te adresseren door middel van blogartikelen. Je zorgt er daarmee voor dat je goede posities binnen de organische zoekresultaten kunt behalen. Zodra iemand uit de doelgroep zoekt naar informatie komt jouw website tussen de hoogste zoekresultaten te staan. Dit helpt je het aantal bezoekers op je website te verhogen.

Blogdienst voor meer leads

Het is vervolgens van belang dat je de blogdienst gebruikt om een inhoudelijk goed verhaal neer te zetten dat triggert. Probeer wat informatie weg te geven die de bezoeker op weg helpt en verwijs vervolgens door naar de diensten of producten die je te bieden hebt.

Je zorgt er daarmee voor dat je niet alleen meer bezoekers naar je website trekt. Zij die informatie zoeken kun je vervolgens daadwerkelijk converteren door ze je producten of diensten te laten kopen of afnemen. Het is de kunst voldoende informatie weg te geven om van toegevoegde waarde te zijn en tegelijkertijd te trigeren om contact op te nemen of tot aankoop over te gaan.

Blog voor bedrijven die autoriteit willen uitstralen

Verkoop je diensten of producten die we maar eens in de zoveel tijd aanschaffen? Een blog voor bedrijven helpt je dan vooral voor meer autoriteit uit te stralen. De blogservice of blogdienst kan je dan wellicht niet direct helpen het aantal leads te vergroten, maar op de lange termijn heb je er wel degelijk profijt van. Wanneer je tot 5x toe goede informatie leest over een hypotheek bij steeds dezelfde hypotheekadviseur is de kans immers een stuk groter dat je daar naartoe terug zal keren om die af te sluiten. Je investeert met een blog voor bedrijven in je online autoriteit en de relatie met je (potentiële) klant. Die investering zal zich vroeg of laat uitbetalen.

Meer weten over onze blogservice?

Wij bellen je graag terug. Vul in onderstaand formulier je naam en nummer in en we nemen zsm contact met je op!

Blogservice – v.a. € 39,- / maand

  • Goed voor de vindbaarheid
  • Meer leads via site
  • Autoriteit opbouwen
  • Flexibel inzetbaar
  • In onze Privacyverklaring wordt toegelicht hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken