Bestellen in 2 minuten

Via dit formulier kan je je website bestellen of een offerte aanvragen. Vul de primaire gegevens in en onze experts nemen binnen 48 uur contact met je op voor het verdere verloop van je bestelling!

Vragen bij het bestellen?

Bel 010 268 1065

Persoonlijk contact

Wij geloven in een persoonlijke aanpak van zaken. Zodra we je bestelling hebben ontvangen zal jouw persoonlijke projectmanager contact opnemen om het project te starten. Wil je graag dat wij bij je langs komen, ook dat kan!

Kan ik mijn website of webshop zelf beheren?

Ja! We bouwen je website of webshop in een content management systeem (CMS). We doen dat standaard in WordPress, met de WooCommerce-plugin voor webshops. In dit systeem kun je eenvoudig content toevoegen en aanpassen, nieuwsberichten schrijven en bijvoorbeeld foto’s plaatsen. Heb je vragen over het CMS? Wij staan voor je klaar.

Onderhouden jullie mijn site?

Ja, wij zorgen voor het onderhoud van de systemen. We verzorgen (veiligheids)updates, back-ups en dergelijke zaken. We voeren het onderhoud gratis voor je uit, je betaalt immers een vaste lage all-in prijs per maand. De inhoud van de website kun je gemakkelijk zelf onderhouden via het WordPress CMS.

Hoe snel reageren jullie op mijn vragen?

Wij reageren standaard binnen 24 uur op je vragen, al proberen we je vragen binnen 4 uur te beantwoorden. Eenmaal klant? Je ontvangt een storingsnummer waarop we 24/7 bereikbaar zijn.

Hoe kan ik betalen?

Je ontvangt maandelijks een factuur die je via iDeal, Automatische Incasso, overschrijving of Paypal kunt betalen.

Is de website van mij?

Wij voeren het beheer voor de website, de content (teksten, foto’s, etc.) en domeinnaam zijn natuurlijk wel van jou. Zodra je een jaar klant bent is ook de website officieel van jou. Wil je eerder eigenaar worden van de website? Je betaalt de resterende maanden van de overeenkomst dan in één keer af.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken