Marketing piraten gezocht! (Stage)

Ben je een winnaar, een baas, een piraat, flexibel, heb je meer volgers op Twitter dan welke docent dan ook, hou je van hard werken en snel resultaat, ben je commercieel tot op het bot, heb je een grote mond en ben je proactief, ben je foutloos in je geschreven Nederlands, heb jij geen kaders om binnen te denken, ben je een doorzetter en een toekomstige grootheid in je vak? Dan zijn wij naar jou opzoek!

Wij bieden een stageplaats bij een innoverend, grensverleggend internetbedrijf. Wij werken fulltime aan baanbrekende concepten en projecten die zijn succes nog moeten bewijzen. Jij kan meewerken!

Jij maakt het (internationale) marketingplan voor een innoverend concept, je krijgt de vrijheid om binnen de kaders de kansen te pakken en buiten de kaders kansen te creëren! Jouw marketingconcept wordt uitgevoerd en ieder resultaat vieren we! Je krijgt echte taken en echte verantwoordelijkheden!

Why join the Navy… if you can be a pirate? (Steve Jobs)

Ben jij de marketingpiraat die wij zoeken? Reageer dan direct en creatief! Wij selecteren op je persoonlijkheid, instelling en creativiteit. Verras ons op positieve wijze via david@leaseyoursite.nl.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken