Online marketing

Online marketing uit handen geven? SEO teksten, emailmarketing, zoekmachine adverteren en de sociale media. Vaste lage prijs per maand.

Website + Marketing = Winst!

Online marketing kansen benutten? Wij combineren de juiste elementen. Een nieuwe website, zoekmachine optimalisatie, social media beheer en emailmarketing. We zetten teksten, nieuwsbrieven, blogs, AdWords en de diverse sociale media kanalen in. Een gedegen marketingplan helpt winst te halen uit een website met de juiste marketing.

Zoekmachinevriendelijke teksten

Zoekmachinevriendelijke teksten

95% van de internetgebruikers begint een zoektocht naar informatie of producten in Google of een andere zoekmachine, goede zichtbaarheid is van essentieel belang. Online marketing bij LeaseYourSite levert zoekmachine vriendelijke teksten op. We optimaliseren je bestaande teksten, laten nieuwe SEO teksten voor je schrijven of combineren een blog met informatieve whitepapers. Content = king, wij helpen je optimaal gebruik te maken van online marketing.

Effectieve emailmarketing

Effectieve emailmarketing

Emailmarketing is springlevend, mits je dat op de juiste wijze inzet. We helpen je een database met emailadressen op te bouwen, we creëren een groep abonnees die graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Emailmarketing biedt vervolgens een effectief en interessant kanaal om regelmatig bij de doelgroep onder de aandacht te komen en bestaande klanten te wijzen op nieuwe aanbiedingen, diensten of producten.

Flexibele online marketing

Online marketing uit handen geven? We bieden je flexibele mogelijkheden. Een maand lang online marketing afnemen of er in 3 maanden voor zorgen dat je belangrijke stappen kunt zetten? We zijn je vlot en voordelig van dienst, voor de periode die jij wenst. We ontwikkelen in overleg een online marketingplan met de meest effectieve elementen, zodat we jouw website of webshop tot een succes maken.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een scherpe offerte aan.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Google AdWords biedt de mogelijkheid om effectief nieuwe klanten te werven, vanuit specifiek gerichte advertenties vanuit de zoekmachine. Wij zetten een SEA-campagne voor je op en kunnen die beheren. Zoekmachine adverteren biedt een zeer efficiënte vorm van online marketing, je betaalt slechts voor de bezoekers die daadwerkelijk je website aanklikken. De nieuwe bezoekers helpen we te laten converteren, zodat ze leiden tot meer omzet.

Social media beheer

Social media beheer

Goede zichtbaarheid op de sociale media helpt je jouw boodschap effectief over te brengen en een brede doelgroep te bereiken. We beheren de kanalen voor sociale media, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en andere sociale media, wij weten hoe je in beeld blijft bij de doelgroep en dankzij online marketing je bereik kunt vergroten. We bepalen in overleg welke kanalen voor sociale media het best geschikt zijn.

Wat onze klanten zeggen

 • "Ik kwam op het spoor van David via een uitzending van BNR; hem werd gevraagd om een new business pitch van een minuut te doen. En dat deed hij. Enthousiast en overtuigd van zijn unieke LeaseYourSite concept praatte hij de minuut vol. En zo sympathiek en enthousiast als dat hij op de radio acteerde, zo reageerde hij op mijn voorstel om gezamenlijk de nieuwe website van Orange Dolphins te ontwikkelen. Hij stelde de juiste vragen, gaf richting en was flexibel tijdens het proces. Bovendien leverde hij meer dan ik verwachte. Ik ben blij, wij zijn blij en ik verwacht daarom in LeaseYourSite een goede businesspartner te hebben gevonden voor gezamenlijk op te pakken website projecten. Dank!"

  Floris ten Kate
  Floris ten Kate Orange Dolphins
 • LeaseYourSite.nl is ideaal. Vooral de snelheid waarmee het proces van ontwerp naar een live-site wordt doorlopen, is indrukwekkend. Van dat hele proces heb je als klant alleen de lusten, niet de lasten. Je hebt ruimschoots de gelegenheid om je wensen kenbaar te maken. Dat ze bij LeaseYourSite.nl aan een half woord genoeg hebben omdat ze weten waar ze over praten, helpt enorm!

  Linda Smit van den Berg
  Linda Smit van den Berg Stichting Castellumpop
 • LeaseYourSite heeft mijn klant Secorisk aan een prachtige nieuwe website geholpen. David bouwde de site in Wordpress. Probleempjes werden vlot opgelost, in goed overleg met de klant. Ook gaf hij gaf goede en persoonlijke service na de oplevering.

  Mirjam Lammertink
  Mirjam Lammertink Communicatie adviseur
 • David is fantastisch om mee samen te werken. Wanneer ik een idee heb dat ik uitgewerkt wil hebben op de website voert hij dat uit zoals ik in gedachten had, maar dan dubbel zo goed. Het contact verloopt heel soepel, snel en goed en ik ben dan ook meer dan tevreden met David en LeaseYourSite.nl. Het opzetten van de website maar ook het helpen nadenken over verbeteringen en optimaliseringen waardeer ik heel erg en David is dan ook absoluut een aanrader wat mij betreft!

  Jeanet Wolf
  Jeanet Wolf Digitale Nomade
 • LeaseYourSite ontzorgt mij m.b.t. onderhoud, serverbeheer, updates en beveiliging van mijn website waardoor ik altijd up to date ben en mij kan concentreren op mijn eigen bedrijfsactiviteiten.

  Mark Leferink
  Mark Leferink Revenue Creative
 • Klantvriendelijk en zeer doelgericht is mijn website gebouwd en voldoet méér dan verwacht aan mijn persoonlijke wensen.

  Bastiaan Voerman
  Bastiaan Voerman Ardennen-Houffalize.be
 • Wanneer ik een idee heb dat ik uitgewerkt wil hebben op de website voert hij dat uit zoals ik in gedachten had, maar dan dubbel zo goed.

  Jeanet Wolf
  Jeanet Wolf Digitale Nomade
 • LeaseYourSite heeft mijn klant Secorisk aan een prachtige nieuwe website geholpen. Ook kregen wij goede en persoonlijke service na de oplevering.

  Mirjam Lammertink
  Mirjam Lammertink Communicatie adviseur
 • De snelheid waarmee het proces van ontwerp naar een live-site wordt doorlopen, is indrukwekkend. Van dat hele proces heb je als klant alleen de lusten, niet de lasten.

  Linda Smit van den Berg
  Linda Smit van den Berg Stichting Castellumpop
 • Hij stelde de juiste vragen, gaf richting en was flexibel tijdens het proces. Bovendien leverde hij meer dan ik verwachte. Ik ben blij, wij zijn blij en ik verwacht daarom in LeaseYourSite een goede businesspartner.

  Floris ten Kate
  Floris ten Kate Orange Dolphins

Wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze experts!

 • In onze Privacyverklaring wordt toegelicht hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken