Over LeaseYourSite

LeaseYourSite maakt jouw professionele website of webshop eenvoudig.

Zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid

LeaseYourSite maakt het je graag gemakkelijk, wij begrijpen dat een website of webshop vooral goed moet werken. We hebben een uitgebreide ervaring met webdesign, voor tal van ZZP-ers en klanten binnen het MKB. Vanuit een traditionele webbouwer hebben we ons ontwikkeld tot een aanbieder op basis van lease, waarmee we ons aanbod afstemmen op concrete vragen van klanten en de rest van de markt. De lusten van een professionele website of webshop met een fris design, terwijl wij de lasten zoals beheer en onderhoud voor onze rekening nemen.

Jouw website, volledig naar wens voor een vast laag bedrag per maand

logo-donker

LeaseYourSite

Er gaat een fris team schuil achter LeaseYourSite, we werken met professionals binnen diverse disciplines dagelijks aan het succes van jouw website of webshop. We bestaan in de kern van (freelance) front-end en back-end developers, daarnaast werken we samen met specialisten in logo-ontwerp, online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). De combinatie van expertises helpt ons succesvolle websites te ontwikkelen, waar jij zo min mogelijk omkijken naar hebt.

 • Margriet van Tol
  Margriet van Tol Eigenaar LeaseYourSite.nl

  Margriet heeft een ruime ervaring met de verschillende werkzaamheden op het terrein van de automatisering. Wat daarbij altijd een grote rol speelt is het feit dat zij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Als gedreven ondernemer zet zij zich sinds begin 2017 in om Leaseyoursite.nl verder te ontwikkelen tot een bedrijf dat mooie en vooral goede websites neerzet.

 • Patrick SEO tekstschrijver

  Patrick schrijft liever dan hij spreekt. Hij combineert psychologische inzichten in consumentengedrag met zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Hij werkt als zelfstandig SEO tekstschrijver voor LeaseYourSite en blogt over consumentenpsychologie.

 • David van Hoven Oprichter LeaseYourSite.nl

  David gelooft in open en eerlijk handelen, daarom startte hij LeaseYourSite.nl in 2014. Met heldere tarieven en kwalitatieve websites wist hij het te schoppen tot 14e in de lijst van de 100 beste zelfstandige ondernemers van Nederland.

LeaseYourSite

LeaseYourSite is een onafhankelijke onderneming die zich bezig houdt met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. Daarnaast worden animaties en vlogs verzorgd en is er expertise in SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Hiermee kunnen we ons in de meest brede zin van het woord inzetten voor ondernemers, aanstaande ondernemers, online specialisten en hun omgeving.

sbb-beeldmerk

Wat klanten zeggen

 • "Ik kwam op het spoor van David via een uitzending van BNR; hem werd gevraagd om een new business pitch van een minuut te doen. En dat deed hij. Enthousiast en overtuigd van zijn unieke LeaseYourSite concept praatte hij de minuut vol. En zo sympathiek en enthousiast als dat hij op de radio acteerde, zo reageerde hij op mijn voorstel om gezamenlijk de nieuwe website van Orange Dolphins te ontwikkelen. Hij stelde de juiste vragen, gaf richting en was flexibel tijdens het proces. Bovendien leverde hij meer dan ik verwachte. Ik ben blij, wij zijn blij en ik verwacht daarom in LeaseYourSite een goede businesspartner te hebben gevonden voor gezamenlijk op te pakken website projecten. Dank!"

  Floris ten Kate
  Floris ten Kate Orange Dolphins
 • LeaseYourSite.nl is ideaal. Vooral de snelheid waarmee het proces van ontwerp naar een live-site wordt doorlopen, is indrukwekkend. Van dat hele proces heb je als klant alleen de lusten, niet de lasten. Je hebt ruimschoots de gelegenheid om je wensen kenbaar te maken. Dat ze bij LeaseYourSite.nl aan een half woord genoeg hebben omdat ze weten waar ze over praten, helpt enorm!

  Linda Smit van den Berg
  Linda Smit van den Berg Stichting Castellumpop
 • LeaseYourSite heeft mijn klant Secorisk aan een prachtige nieuwe website geholpen. David bouwde de site in Wordpress. Probleempjes werden vlot opgelost, in goed overleg met de klant. Ook gaf hij gaf goede en persoonlijke service na de oplevering.

  Mirjam Lammertink
  Mirjam Lammertink Communicatie adviseur
 • David is fantastisch om mee samen te werken. Wanneer ik een idee heb dat ik uitgewerkt wil hebben op de website voert hij dat uit zoals ik in gedachten had, maar dan dubbel zo goed. Het contact verloopt heel soepel, snel en goed en ik ben dan ook meer dan tevreden met David en LeaseYourSite.nl. Het opzetten van de website maar ook het helpen nadenken over verbeteringen en optimaliseringen waardeer ik heel erg en David is dan ook absoluut een aanrader wat mij betreft!

  Jeanet Wolf
  Jeanet Wolf Digitale Nomade
 • LeaseYourSite ontzorgt mij m.b.t. onderhoud, serverbeheer, updates en beveiliging van mijn website waardoor ik altijd up to date ben en mij kan concentreren op mijn eigen bedrijfsactiviteiten.

  Mark Leferink
  Mark Leferink Revenue Creative
 • Klantvriendelijk en zeer doelgericht is mijn website gebouwd en voldoet méér dan verwacht aan mijn persoonlijke wensen.

  Bastiaan Voerman
  Bastiaan Voerman Ardennen-Houffalize.be

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken