• LeaseYourSite.nl is ideaal. Vooral de snelheid waarmee het proces van ontwerp naar een live-site wordt doorlopen, is indrukwekkend. Van dat hele proces heb je als klant alleen de lusten, niet de lasten. Je hebt ruimschoots de gelegenheid om je wensen kenbaar te maken. Dat ze bij LeaseYourSite.nl aan een half woord genoeg hebben omdat ze weten waar ze over praten, helpt enorm!

    Linda Smit van den Berg
    Linda Smit van den Berg Stichting Castellumpop

Webshop ontwikkeling

Neschen Benelux is een bekende naam in de grafische- en printindustrie. Neschen ontwikkelt, produceert en levert (zelfklevende) printmedia, bescherming- en dubbelzijdig klevende folies en display systemen. Verkoop van deze producten ging voorheen via rechtstreeks contact met de klant. Dat doen ze nog steeds echter biedt Neschen vanaf heden ook het comfort van het bestellen via een webshop.

Op de webshop is het duidelijk welke verschillende producten er zijn, wat de prijs is en hoe de levering verloopt. Door middel van tekst, foto’s en video’s wordt de werking van producten uitgelegd waarna de producten erg makkelijk te bestellen zijn.

LeaseYourSite.nl heeft deze website ontwikkeld met in het achterhoofd de huisstijl van Neschen, het soort product en de voornamelijk zakelijke doelgroep. Bekijk vooral het resultaat op NeschenWebshop.nl!

Werkzaamheden

  • Ontwikkeling webshop
  • Webdesign
  • Koppeling met Hubspot
  • Order automatisering
  • Hosting en onderhoud
Gerelateerde projecten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken