• LeaseYourSite heeft mijn klant Secorisk aan een prachtige nieuwe website geholpen. David bouwde de site in Wordpress. Probleempjes werden vlot opgelost, in goed overleg met de klant. Ook gaf hij gaf goede en persoonlijke service na de oplevering.

    Mirjam Lammertink
    Mirjam Lammertink Communicatie adviseur

Business to Business website

Secorisk.nl is de expert in security, continuity en riskmanagement opgericht door Henk van Wijk. Na jaren te hebben gewerkt voor grote bedrijven als KPN en IBM werd het tijd om voor zichzelf te beginnen. Samen met Mirjam Lammertink van Lammertink Communicatie hebben wij Henk geholpen met de bouw van zijn website en de basis neer te zetten voor zijn nieuwe bedrijf.

Zowel in het logo als op de gehele websites zijn kastelen terug te vinden. In de meeste gevallen gefotografeerd door Henk van Wijk zelf. De kastelen staan voor een eeuwenoude manier om jezelf te verdedigen tegen “het onheil” van buitenaf. Anno 2015 komt het gevaar voor bedrijven niet meer van ridders en bandieten maar van digitale aanvallen en lekken. Secorisk helpt bedrijven de risico’s in kaart te brengen om deze vervolgens te minimaliseren.

Werkzaamheden

  • Ontwikkeling website
  • Webdesign
Gerelateerde projecten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken