8 goede redenen om het WordPress CMS te gebruiken voor je website

Het WordPress CMS vormt de beste keuze voor je website. Je kunt WordPress gebruiken voor je website om een bedrijfspagina te ontwikkelen, een blog te starten of je huidige website in een modern jasje te steken. Benieuwd waarom het WordPress CMS wereldwijd het populairste is? We zetten 8 belangrijke voordelen voor je op een rij.

Gratis en ontzettend krachtig

Het WordPress CMS is helemaal gratis. Als in: volledig gratis. Of je nu een blogger bent of je werkt voor een van de grootste bedrijven van het land, er zijn geen kosten verbonden aan het platform zelf. Kies je voor WordPress voor je website? Dan betaal je dus slechts voor de set-up, het onderhoud van de website en eventuele aanvullende diensten die je wilt afnemen.

Aan de andere kant is het WordPress CMS out-of-the-box al ontzettend krachtig. Na de installatie heb je de volledige beschikking over tal van handige functies en mogelijkheden om de website te gebruiken zoals je wilt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je na de installatie direct zelf aan de slag kunt en de website klaar is om jouw (online) business te vertegenwoordigen.

Flexibel en zoekmachine vriendelijk

WordPress gebruiken voor je website? Het is een zeer flexibel Content Management Systeem, dat je kunt gebruiken voor tal van verschillende websites. Van eenvoudige blogs tot professionele bedrijfswebsites en zelfs webshops dankzij eCommerce-mogelijkheden.

Het WordPress CMS zit standaard uiterst zoekmachine vriendelijk in elkaar. Dat betekent uitgebreide SEO-mogelijkheden en de juiste instellingen om je website zo goed mogelijk vindbaar te maken.

Veilig en eenvoudig te gebruiken

Je kunt WordPress veilig voor je website gebruiken. De basis is al veilig, daarnaast zijn er handige plugins beschikbaar om je website beter te beveiligen en kun je gebruik maken van veilige hosting om hackers en andere kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Ondanks de robuuste beveiliging kun jij WordPress uiteraard eenvoudig gebruiken. Het WordPress CMS werkt net zo eenvoudig als Word, Excel en PowerPoint. Kun je daarmee uit de voeten? Dan zal je ook met WordPress geen enkele moeite hebben.

Aan te passen en ondersteuning

Uiteraard kunnen we het WordPress CMS naar wens voor je aanpassen, zorgen we voor een professioneel design voor je website en kun je bezoekers de functionaliteiten bieden die zij wensen.

Doet zich een vreemde situatie voor of lijkt er iets mis te gaan met het CMS? Er is een enorme groep ontwikkelaars actief met WordPress. Dat betekent dat alles op te lossen valt, er regelmatig nieuwe functies bij komen en de veiligheid altijd state-of-the-art en volledig up-to-date is.

WordPress websites ontwikkeld door LeaseYourSite.nl

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken