Website Lease? Wat is dat?

Website Lease is een alternatief voor de “traditionele” website bouw. Maar wat is het precies? Wanneer is het Leasen van een website iets voor jou? Wij bieden dit aan in twee verschillende vormen, Website op maat en Ready to Go. Hieronder lees je meer over deze pakketten en de verschillen met traditionele website bouw.

Website op maat leasen

wordpress-leaseWanneer je een website op maat least neem je een totaal pakket af voor de bouw van je website. Hierin is alles inbegrepen om de website op de juiste manier draaiende te houden. Je kan hieronder scharen: website bouw, hosting, domeinnaam, support, design, CMS, installatie, configuratie, inrichting, dataverkeer, beveiliging en zoekmachine optimalisatie. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je website te laten draaien!

Samen met jouw vaste contactpersoon binnen LeaseYourSite.nl bespreek je vooraf duidelijk wat je wensen zijn. Wij geven graag advies over de inrichting en het doel van jouw website. Hierna zal LeaseYourSite de website op maat gaan bouwen!

Je betaalt per maand en daarmee is het duidelijk wat je vaste kosten zijn. Er worden geen opstart kosten gerekend, alles zit in het maandelijkse bedrag. Uiteraard zijn de opbrengsten uit de website voor jou. Een overeenkomst voor een website op maat is ten minste 12 maanden. Hierna kan je ervoor kiezen om je contract te verlengen, veranderen of om over te stappen naar een andere aanbieder. De website die in die 12 maanden gemaakt is is jouw eigendom.

Ready to Go Lease

ready2goReady to Go is een alles in een pakket voor wanneer je je eigen website wilt maken. Met een speciaal ontwikkelde tool zet je binnen enkele klikken je eigen website, webshop of blog op. Dit is op basis van WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. In de tool kan je kiezen uit vele Premium WordPress Theme’s en veelgebruikte plugins. De tool zorgt ervoor dat na enkele klikken jouw website geïnstalleerd wordt met plugins en thema’s. Hierna kan je direct je website inrichten.

Je least Ready to Go zonder vast contract en al vanaf € 0,- per maand. Het Ready to Go pakket is inclusief: Hosting, domeinnaam, 24/7 support, e-mail adressen, Premium thema’s, WordPress installatie en uiteraard de Ready to Go tool. De website is en blijft jouw eigendom, je kan iedere maand opzeggen en naar een andere provider overstappen als je dat om welke reden dan ook zou willen (wij kunnen ons geen redenen indenken).

Traditionele website bouw

Wanneer je bij de meeste internet bureau’s een website aanschaft, schaf je alleen de website aan. Je bent nog niet klaar, zo moet je zelf je hosting en domein regelen en je website up to date houden. Je hebt met diverse bedrijven te maken voordat je website daadwerkelijk up and running is. Daarnaast betaal je een groot bedrag voor de aanschaf van je website, terwijl je nog geen tijd hebt gehad je website terug te verdienen! Een voordeel van traditionele website bouw is dat je dat grote bedrag eenmalig kwijt bent voor je website. De maandelijkse kosten om je website online te houden heb je nog wel, maar zijn vaak iets lager dan website lease op maat. Wil je wat aanpassen zijn de kosten echter vaak een stuk hoger dan bij het Leasen van een website

Waarom Website Lease?

logoklWij hebben ervoor gekozen om websites aan te bieden in lease vorm. Dit geeft jou een duidelijk overzicht in je maandelijkse kosten. Je blijft flexibel door kort durende overeenkomsten, maar wel de zekerheid van een website die altijd online is!

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust! Wij staan je graag te woord!

[/vc_column][/vc_row]
Comments
 • Karel van de Bildt
  Beantwoorden

  Zie de website… Omdat ik graag een aantal diensten en functies wil toevoegen en uiteraard zeer goed gevonden wil worden is mijn vraag of wij een afspraak kunnen maken om de mogelijkheden te bespreken.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
  Karel van de Bildt
  Utrechtse CV service

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken