Nederlandse WordPress handleidingen

WordPress is het content management systeem wat wij voor al onze klanten gebruiken bij onze websites op maat. Bijna 17% van alle websites wereldwijd gebruikt WordPress als systeem. Het wordt gebruikt voor blogs, websites, webshops, landing pages en nog veel meer. Uiteraard is WordPress geïnstalleerd en geconfigureerd bij al onze pakketten en helpen wij je graag wanneer je vragen hebt.

Mocht je echter nog niet heel bekend zijn met WordPress, of wil je toch weten hoe het een en ander werkt? Online zijn er veel websites die tutorials en (Nederlandse) handleidingen hebben geschreven. Hieronder vindt je een aantal handige links als je meer wilt weten over WordPress.

WPLounge.nl (WordPress blog)

Een Nederlandse WordPress website met tientallen artikelen en tutorials voor WordPress. Zeer duidelijk geschreven en zowel voor beginners als experts staan hier goede artikelen. Ook wordt er regelmatig geschreven over nieuwe plugins en thema’s. WPLounge biedt een gratis handleiding voor beginners aan, hierin worden alle basis elementen van WordPress behandeld.

WPHandleiding.nl (Betaalde WordPress handleidingen)

WPHandleiding.nl verkoopt Nederlandse handleidingen voor WordPress. Hoewel de digitale handleidingen flink aan de prijs zijn, bevatten ze wel een uitgebreid verhaal voor de beginnende gebruiker.

nl.WordPress.org (Officiële Nederlandse WordPress site)

Het Nederlandse WordPress platform van WordPress zelf. Met uitgebreide documentatie en een actief forum kan je antwoord krijgen op jouw vragen. Zowel voor amateurs als experts een handige website voor naslagwerk en vragen!

Goeduitgelegd.nl (Video tutorials)

Goeduitgelegd.nl heeft een groot aantal video’s omtrent het gebruik van WordPress, de meeste zijn gratis en op beginner niveau.

LeaseYourSite.nl

Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden omtrent WordPress. Als full-service internet bureau staan wij altijd voor je klaar. Heb je vragen of wil je weten hoe iets werkt? Neem dan direct contact met ons op!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken