Een WordPress webshop met WooCommerce de ideale combinatie?

Een WordPress webshop met WooCommerce is de ideale combinatie. WordPress is het basis-CMS dat je kunt gebruiken voor het beheer van je website. Dankzij de geavanceerde WooCommerce plugin heb je de mogelijkheid om de website in te richten als een professionele webshop.

Drie voordelen van een WordPress webshop icm WooCommerce

WordPress webshop is licentievrij

WordPress is een gratis CMS en de basisfunctionaliteit van de WooCommerce plug-in kost niets. De kern is dus gratis waardoor we tegen voordelige tarieven een mooie webshop kunnen bouwen.

  • Je betaalt voor de ontwikkeling en het design van je webshop
  • De installatie van het systeem en de plugin
  • Het technische beheer en de webshop hosting

Het resultaat? Een hoogwaardige webshop op basis van leaseconstructie. Heel voordelig want je betaalt maandelijks een relatief laag bedrag ipv dat je een grote eerste investering heft te doen.

De webshop is eenvoudig uit te breiden

wordpress-webshop-woocommerceBovendien biedt de combinatie van WordPress en WooCommerce een tal van mogelijkheden om je webshop mee uit te breiden. Dit doe je met zogenaamde plug-ins.

Handige wordpress webshop plug-ins

  • Gerelateerde en aanverwanten producten tonen
  • Zorgen voor een eenvoudig, conversie verhogend, winkelmandje
  • Simpel kortingen verwerken in de prijzen die je rekent

Het zijn mogelijkheden die je binnen de WooCommerce voor WordPress hebt. Je kunt er zelfs zonder technische kennis of een achtergrond in websites op een eenvoudige manier gebruik van maken.

Standaard webshop functionaliteiten

Bovendien bevat WordPress met WooCommerce alle functies die je in een goede webshop zou verwachten. Denk aan betalingen met de meest voorkomende betaalsystemen (iDeal, Paypal, Creditcard, overboekingen), loyaliteitsprogramma’s om vaste klanten vaker terug te laten komen en meer geld bij jou uit te geven. De mogelijkheid om een product van de dag of andere aanbiedingen uit te lichten. En natuurlijk de mogelijkheid om couponcodes weg te geven om acties aan te jagen.

Webshop developer community

Is een bepaalde plug-in of functie nog niet beschikbaar? Zelfs in dat geval vormt WordPress met WooCommerce de ideale combinatie voor je webshop. In dat geval is er namelijk een uitgebreide community van developers beschikbaar. Zij werken dagelijks aan de ontwikkeling van zowel het systeem als de plug-in. Dat betekent dat je kunt rekenen op dat de webshop veilig en qua mogelijkheden up-to-date blijft.

Dankzij WordPress met WooCommerce voor je webshop profiteert je eenvoudig van een voordelige combinatie die je uitgebreide en geavanceerde mogelijkheden biedt.

Middels onze webshop lease mogelijkheden heb je daar bovendien zelf zo min mogelijk omkijken naar.

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken